Programma

De 20e editie van het Tentfeest zit er weer op!

Onderstaande artiesten waren van de partij:

 

Het programma voor het 20e tentfeest op 14 april 2018 is bekend!

We hebben maar liefst 5 acts dit jaar en wel de volgende:

De Boetners, www.deboetners.nl:

De Boetners spelen Rock en Roll nummers in het achterhoekse dialect! De heren timmeren behoorlijk aan de weg, zo stonden ze afgelopen jaar onder meer op De Zwarte Cross! Voor dit jaar staan ook weer vele toffe optredens gepland, onder meer dus op ons tentfeest in Loo! En op 20 mei van dit jaar zullen de heren hun 3e album presenteren in de DRU-Fabriek in Ulft!

GUST, www.gustband.nl:

GUST is in Loo-Bathmen niet onbekend, de heren uit Dijkerhoek hebben onder meer op het Loo-Feest en het Midzomerfeest van de Carbid Club 't Korte Lontje hun kunsten mogen vertonen. Ze spelen Rock'n Roll van hun helden zoals "Iron Maiden", "Thin Lizzy", "AC/DC", "Status Quo", "Metallica", "Rolling Stones" etc etc. Kortom "Det Knapt d'r op!" 

HEAVY HOEMPA, www.heavyhoempa.nl:

7 blazers en een drummer die tot het gaatje gaan! Massive Brass Rock met een dikke knipoog naar de hardrock en metal. Stevige kost, maar door de luchtige presentatie past dit op elk feest, maar altijd met een volume waar je haren van gaan wapperen! Verrassende uitvoeringen van herkenbare gouwe ouwe van o.a. Metallica, Möterhead, Guns 'n Roses, Iron Maiden, AC/DC, Slipknot, System of a Down, Pantera of Judas Priest! De heren hebben inmiddels een indrukwekkende staat van dienst: Zo warmden ze het publiek op voor Volbeat in de Ziggo Dome en op StrijpS, voor Guns 'n Roses in het Goffertpark en ze speelden op festivals als Bospop, Zwarte Cross, Appelpop en dit jaar dus op het 20e tentfeest in Loo-Bathmen! 

 

Major Lazerus, facebook pagina

Major Lazerus is een DJ die de hele tent zal opzweepen met stevige bas tonen, een welkome afwisseling voor alle stevige gitaar nummers deze avond, even lekker je hoofd leeg maken en je voorbereiden op de laatste act deze avond !

KISJESKEARLS, www.kisjeskearls.nl;

Kisjeskearls = Achterhoekse vertaling voor Marskramers, die van deur tot deur trokken om hun spulletjes te verkopen.... Nu zijn er DE KISJESKEARLS, die van podium naar podium trekken om de muziek van hun helden, de legendarische boerenrockgroep "NORMAAL", te laten horen ! De Kisjeskearls weten op treffende wijze de sound en energie uit de 40-jarige historie van Normaal neer te zetten. Niet door alleen de hits te spelen, maar ook het betere onbekendere werk van NORMAAL. Een avond met de KISJESKEARLS is een avond ouderwets Høken, Brekken en Angoan!